Wolf Garten A 400 E

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Wolf Garten A 400 E. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Wolf Garten A 400 E om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Wolf Garten A 400 E

Merk

Wolf Garten

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

40 cm

Gazonoppervlakte

500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

6

Gewicht

18 kg

Afmetingen

Diepte: 78 cm

Hoogte: 45 cm

Breedte: 37 cm

Omschrijving van Wolf Garten A 400 E

Met de Wolf Garten A 400 E ziet je gazon er weer prachtig uit, tot wel 500 m² groot. Deze krachtige elektrische grasmaaier van 1.800 watt is voorzien van een handige centrale zesvoudige maaihoogte-instelling, waardoor je het gras precies op de gewenste lengte kunt maaien. Daarnaast is de grasmaaier uitgerust met een handige 45 liter opvangzak, zodat je na het maaien niet meer hoeft te harken. Wil je je gazon gelijk bemesten tijdens het maaien? Geen probleem! De A 400 E heeft namelijk een mulching functie, waarbij de grassprieten worden versnipperd en weer in het gazon worden geblazen. Zo krijgt je gazon een natuurlijke voeding en blijft het gezond en groen. De maaibreedte van 40 centimeter zorgt ervoor dat je efficiënt en snel kunt maaien, en dankzij de handige kabelgeleiding hoef je je geen zorgen te maken over struikelen over het snoer. Na gebruik kun je de ergonomisch ontworpen duwbeugel eenvoudig inklappen, waardoor je de grasmaaier compact kunt opbergen. Let op: de grasmaaier wordt geleverd zonder kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Wolf Garten A 400 E heb je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke grasmaaier die je gazon in topconditie houdt.

Pluspunten
  • De mulchfunctie zorgt ervoor dat het gras wordt versnipperd en als meststof terug in het gazon wordt geblazen. Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de 6 maaihoogte-instellingen. De maaihoogte kan centraal worden geregeld met een enkele handeling.

Minpunten
  • Tijdens het maaien zorgt het geluidsniveau van 96 decibel voor veel lawaai.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten A 400 E

Wolf Garten A 400 E wordt aangedreven door Elektrisch.

Wolf Garten A 400 E heeft een maaibreedte van 40 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 500 m2 en heeft 6 maaihoogte instellingen.

Wolf Garten A 400 E heeft een gewicht van 18 kg.

De afmetingen van Wolf Garten A 400 E zijn als volgt:

  • Diepte: 78 cm
  • Hoogte: 45 cm
  • Breedte: 37 cm

Wij hebben uitgezocht waar Wolf Garten A 400 E voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.