Bosch Indego XS 300

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch Indego XS 300. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch Indego XS 300 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Bosch Indego XS 300

Merk

Bosch

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

19 cm

Gazonoppervlakte

300 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

8 kg

Afmetingen

Diepte: 44,5 cm

Hoogte: 20,2 cm

Breedte: 36,4 cm

Omschrijving van Bosch Indego XS 300

De Bosch Indego XS 300 is een innovatieve robotmaaier die jouw gazon moeiteloos onderhoudt. Voordat hij begint met maaien, brengt hij eerst jouw gazon in kaart om de meest efficiënte maaimethode te bepalen. Met een maaibreedte van 19 centimeter is deze robotmaaier perfect geschikt voor tuinen met een gazonoppervlakte van 300 vierkante meter. Dankzij het dagelijkse maaischema blijft jouw gazon altijd perfect onderhouden. De fijne grasresten worden achtergelaten in je gazon en fungeren als natuurlijke meststof, waardoor je gazon gezond en groen blijft. Met het meegeleverde 100 meter perimeterdraad kun je het gebied afzetten dat de robotmaaier moet maaien. Hierdoor is de maaier ook geschikt voor tuinen met vijvers of mooie bloemperkjes. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over diefstal of ongelukken. De til- en diefstalbeveiliging zorgen ervoor dat je de robotmaaier met een gerust hart in je tuin kunt achterlaten. Met de Bosch Indego XS 300 geniet je dus van een prachtig gazon, zonder dat je er zelf veel moeite voor hoeft te doen.

Pluspunten
  • De robotgrasmaaier is geschikt voor gazons tot 300 m². Je kunt de maaihoogte instellen tussen 30 en 50 millimeter, zodat je zelf kunt bepalen hoe kort de robotgrasmaaier het gras maait. Het kleine maaimes veroorzaakt nauwelijks schade aan spullen, zoals speelgoed, die op je gazon liggen.

Minpunten
  • De robotmaaier kan niet worden bediend met een app op je smartphone of tablet.

Veelgestelde vragen over Bosch Indego XS 300

Bosch Indego XS 300 wordt aangedreven door Accu.

Bosch Indego XS 300 heeft een maaibreedte van 19 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 300 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Bosch Indego XS 300 heeft een gewicht van 8 kg.

De afmetingen van Bosch Indego XS 300 zijn als volgt:

  • Diepte: 44,5 cm
  • Hoogte: 20,2 cm
  • Breedte: 36,4 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch Indego XS 300 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers