Gardena SILENO minimo 250

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena SILENO minimo 250. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena SILENO minimo 250 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena SILENO minimo 250

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

6,5 kg

Afmetingen

Diepte: 52 cm

Hoogte: 22 cm

Breedte: 34 cm

Omschrijving van Gardena SILENO minimo 250

Wanneer de Gardena SILENO minimo 250 je gazon maait, kun jij ongestoord verder lezen in je comfortabele stoel. Deze robotmaaier produceert namelijk zeer weinig geluid, met een geluidsniveau van slechts 59 dB. Hij is speciaal ontworpen voor kleine gazons tot 250 m². Je kunt hem eenvoudig bedienen via bluetooth met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Heb je wat oneffenheden in je gazon? Geen probleem, deze maaier maait gewoon door, zelfs op hellingen met een maximale hellingshoek van 25 procent. Dankzij de Spot Cutting functie kan hij ook moeilijk bereikbare plekken maaien, zoals het gras onder je tuinset of trampoline. Bovendien kan de robotmaaier dankzij de CorridorCut moeiteloos in smalle ruimtes en krappe hoeken van slechts 60 centimeter breed komen. Met de SensorControl functie past de SILENO minimo 250 de maai-interval aan op de groeisnelheid van je gazon. Met de Gardena SILENO minimo 250 heb je dus een stille en efficiënte robotmaaier die perfect geschikt is voor kleine gazons. Geniet van je vrije tijd terwijl deze slimme maaier het werk voor je doet en zorgt voor een perfect gemaaid gazon.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth-app op je smartphone of tablet. Met een geluidsniveau van slechts 59 decibel is de robotmaaier erg stil. De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 250 m².

Minpunten
  • Vanaf 10 meter afstand bedien je hem maximaal.

Veelgestelde vragen over Gardena SILENO minimo 250

Gardena SILENO minimo 250 wordt aangedreven door Accu.

Gardena SILENO minimo 250 heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena SILENO minimo 250 heeft een gewicht van 6,5 kg.

De afmetingen van Gardena SILENO minimo 250 zijn als volgt:

  • Diepte: 52 cm
  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 34 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena SILENO minimo 250 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers