Gardena smart SILENO life 1500

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena smart SILENO life 1500. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena smart SILENO life 1500 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena smart SILENO life 1500

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

22 cm

Gazonoppervlakte

1500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 50 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Gardena smart SILENO life 1500

De Gardena smart SILENO life 1500 is een geavanceerde robotmaaier die perfect is voor het onderhouden van grote gazons met een oppervlakte tot 1500 vierkante meter. Met behulp van de Gardena Smart System app op je smartphone of tablet (beschikbaar voor zowel iOS als Android), kun je deze robotmaaier eenvoudig bedienen via wifi. Dit betekent dat je hem zelfs kunt laten werken wanneer je niet thuis bent. Deze robotmaaier is niet alleen krachtig, maar ook verrassend stil. Je zult nauwelijks merken dat hij aan het werk is in je tuin. Met een indrukwekkende hellingshoek van 35% is hij ook geschikt voor tuinen met heuvelachtig terrein. Dankzij de geavanceerde LONA-technologie is deze robotmaaier nu nog slimmer en efficiënter dan ooit tevoren. Een van de handige functies van de Gardena smart SILENO life 1500 is de Zone Management functie. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak de robotmaaier je gazon moet maaien. Daarnaast kun je met de Area Protect functie specifieke zones aangeven die je liever niet wilt laten maaien. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld bloemperken of andere kwetsbare gebieden in je tuin hebt. Kortom, de Gardena smart SILENO life 1500 is de perfecte partner voor een moeiteloos en perfect onderhouden gazon.

Pluspunten
  • Je bestuurt de robotmaaier met behulp van de Gardena Smart System app (beschikbaar voor Android en iOS) via een wifi-verbinding met je smartphone of tablet. Dankzij de wifi-verbinding kun je de robotmaaier vanaf elke locatie bedienen. Met een geluidsniveau van slechts 57 decibel is de robotmaaier erg stil.

Minpunten
  • Misschien heb je, afhankelijk van de indeling van je tuin, niet genoeg aan het perimeterdraad.

Veelgestelde vragen over Gardena smart SILENO life 1500

Gardena smart SILENO life 1500 wordt aangedreven door Accu.

Gardena smart SILENO life 1500 heeft een maaibreedte van 22 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1500 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena smart SILENO life 1500 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena smart SILENO life 1500 zijn als volgt:

  • Diepte: 50 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 60 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena smart SILENO life 1500 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.