McCulloch ROB S600

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met McCulloch ROB S600. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over McCulloch ROB S600 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties McCulloch ROB S600

Merk

McCulloch

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

600 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15,3 kg

Afmetingen

Diepte: 69,1 cm

Hoogte: 32,5 cm

Breedte: 48,9 cm

Omschrijving van McCulloch ROB S600

De McCulloch ROB S600 is een handige robotmaaier die speciaal is ontworpen om gazons met een maximale oppervlakte van 600 m² perfect te onderhouden. Met behulp van de mobiele app, die je eenvoudig kunt koppelen via Bluetooth, kun je de maaier op afstand bedienen en maaischema's instellen. Het intelligent maaisysteem past zich automatisch aan de groeisnelheid van het gras aan, waardoor jouw gazon altijd de juiste lengte behoudt zonder overmatige slijtage. De ROB S600 biedt jou de flexibiliteit om de maaier precies zo te gebruiken zoals jij dat wilt. Of je nu de app gebruikt of het bedieningspaneel op de maaier zelf, jij hebt de volledige controle. Met de app kun je eenvoudig het maaischema aanpassen en de maaier op afstand starten of stoppen. Als je de voorkeur geeft aan directe bediening, kun je dit gemakkelijk doen via het bedieningspaneel op de maaier. Daarnaast wordt de McCulloch ROB S600 geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder de begrenzingsdraad en de connectoren. Hiermee kun je de grenzen van je gazon eenvoudig aangeven, zodat de maaier precies weet waar hij moet maaien. Met de ROB S600 hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je gazon, want deze slimme robotmaaier zorgt ervoor dat jouw gras altijd perfect wordt gemaaid.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 58 decibel is de robotmaaier erg stil. Je kunt de robotmaaier bedienen met een app op je smartphone of tablet. De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 600 m².

Minpunten
  • De app maakt via bluetooth verbinding met de robotmaaier, waardoor je hem binnen een bepaalde afstand kunt bedienen met de app.

Veelgestelde vragen over McCulloch ROB S600

McCulloch ROB S600 wordt aangedreven door Accu.

McCulloch ROB S600 heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 600 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

McCulloch ROB S600 heeft een gewicht van 15,3 kg.

De afmetingen van McCulloch ROB S600 zijn als volgt:

  • Diepte: 69,1 cm
  • Hoogte: 32,5 cm
  • Breedte: 48,9 cm

Wij hebben uitgezocht waar McCulloch ROB S600 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers