1. gereedschap
  2. Gardena Smart SILENO city 250

Gardena Smart SILENO city 250

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Smart SILENO city 250. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Smart SILENO city 250 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena Smart SILENO city 250

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

14,6 kg

Afmetingen

Diepte: 49,5 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 59,5 cm

Omschrijving van Gardena Smart SILENO city 250

De Gardena Smart SILENO city 250 is een innovatieve robotmaaier die speciaal is ontworpen voor kleine gazons tot 250 vierkante meter. Met zijn fluisterstille werking zorgt deze maaier ervoor dat je gazon er altijd netjes en strak uitziet. Met behulp van de handige Gardena Smart System app op je smartphone of tablet (iOS en Android) en via wifi, kun je de SILENO city 250 eenvoudig bedienen. Zelfs als je niet thuis bent, kun je de maaier inschakelen en ervoor zorgen dat je gazon altijd perfect wordt onderhouden. Wat deze robotmaaier echt slim maakt, is de LONA-technologie. Dankzij deze geavanceerde functie kun je met de Zone Management functie zelf bepalen wanneer en hoe vaak de maaier je gazon moet maaien. Je kunt zelfs aangeven welke zones je liever niet wilt laten maaien met behulp van de handige Area Protect functie. Daarnaast is LONA Intelligence een integraal onderdeel van de GARDENA smart App, wat betekent dat deze technologie voortdurend in ontwikkeling is en nieuwe functies en mogelijkheden biedt. Met de Gardena Smart SILENO city 250 hoef je je nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van je gazon. Deze robotmaaier neemt al het werk uit handen en zorgt ervoor dat je gazon er altijd perfect uitziet, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Profiteer van de stille werking, de handige app-bediening en de slimme LONA-technologie en geniet van een prachtig gazon,.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Gardena Smart System app (Android en iOS) om de robotmaaier te bedienen via wifi met je smartphone of tablet. Met de wifi-verbinding kun je de robotmaaier overal bedienen. De robotmaaier is erg stil, met een geluidsniveau van slechts 57 decibel.

Minpunten
  • Misschien heb je niet genoeg aan het perimeterdraad, afhankelijk van de indeling van je tuin.

Veelgestelde vragen over Gardena Smart SILENO city 250

Gardena Smart SILENO city 250 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Smart SILENO city 250 heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Smart SILENO city 250 heeft een gewicht van 14,6 kg.

De afmetingen van Gardena Smart SILENO city 250 zijn als volgt:

  • Diepte: 49,5 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 59,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Smart SILENO city 250 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.