Makita ELM3320

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Makita ELM3320. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Makita ELM3320 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Makita ELM3320

Merk

Makita

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

33 cm

Gazonoppervlakte

250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

3

Gewicht

12,71 kg

Afmetingen

Diepte: 38,5 cm

Hoogte: 40 cm

Breedte: 64 cm

Omschrijving van Makita ELM3320

De Makita ELM3320 is een innovatieve grasmaaier die perfect is voor kleine tot middelgrote tuinen. Met een maaibreedte van 33 centimeter kan deze machine gazons tot wel 250 m² moeiteloos maaien. De grasmaaier is niet alleen krachtig, maar ook licht van gewicht en produceert weinig geluid, wat zorgt voor een aangename en rustige maai-ervaring. Met de Makita ELM3320 kun je de maaihoogte eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren. Kies uit een van de drie mogelijke hoogtes tussen 20 en 55 millimeter om het gazon precies op de gewenste lengte te maaien. Bovendien maait deze grasmaaier ook buiten de wielen, waardoor je moeiteloos de graskanten kunt bijhouden voor een nette en verzorgde uitstraling van je tuin. Deze grasmaaier is niet alleen functioneel, maar ook zeer praktisch. De duwbeugel is namelijk opvouwbaar, waardoor je de machine na gebruik compact kunt opbergen in je schuur of tuinhuis. Daarnaast is er ook gedacht aan de veiligheid, dankzij de dubbele veiligheidsschakelaar die voorkomt dat de grasmaaier onverwachts wordt gestart. Zo kun je met een gerust hart aan de slag in je tuin. Let op: deze grasmaaier wordt geleverd met een stekker met een zeer korte kabel. Om de grasmaaier te kunnen gebruiken, heb je dus altijd een verlengsnoer nodig. Met de Makita E.

Pluspunten
  • De maaihoogte kan gemakkelijk worden geregeld met één handeling. Met de 3 maaihoogte-instellingen kun je zelf de gewenste maaihoogte instellen. Omdat de grasmaaier ook buiten de wielen maait, neemt hij ook de graskanten mee.

Minpunten
  • Als er geen mulchfunctie is, wordt het gemaaid gras niet als meststof teruggeblazen op het gazon.

Veelgestelde vragen over Makita ELM3320

Makita ELM3320 wordt aangedreven door Elektrisch.

Makita ELM3320 heeft een maaibreedte van 33 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 250 m2 en heeft 3 maaihoogte instellingen.

Makita ELM3320 heeft een gewicht van 12,71 kg.

De afmetingen van Makita ELM3320 zijn als volgt:

  • Diepte: 38,5 cm
  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 64 cm

Wij hebben uitgezocht waar Makita ELM3320 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers