Karcher LMO 18-33 Battery Set

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Karcher LMO 18-33 Battery Set. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Karcher LMO 18-33 Battery Set om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Karcher LMO 18-33 Battery Set

Merk

Karcher

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

33 cm

Gazonoppervlakte

325 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

4

Gewicht

13,52 kg

Afmetingen

Diepte: 125,1 cm

Hoogte: 99,2 cm

Breedte: 37,1 cm

Omschrijving van Karcher LMO 18-33 Battery Set

De Karcher LMO 18-33 Battery Set is de ideale accu grasmaaier voor jouw gazon, met een maximale oppervlakte van 325 vierkante meter. Dankzij de accu heb je geen gedoe met kabels en stopcontacten, waardoor je vrij kunt bewegen tijdens het maaien. Met de handige 35 liter opvangzak kun je het gemaaide gras eenvoudig opvangen, maar je kunt ook kiezen voor de mulching functie. Deze functie verspreidt het gemaaide gras als natuurlijke meststof over je gazon, waardoor het gezonder en groener wordt. De LMO 18-33 Battery Set is ergonomisch ontworpen en je kunt de hoogte van het handvat aanpassen, zodat je altijd in een comfortabele houding kunt werken. Na gebruik kun je het handvat eenvoudig inklappen en de opvangzak opvouwen, zodat je de grasmaaier compact kunt opbergen. Het beste van alles is dat de accu onderdeel is van het Karcher 18V accu platform. Dit betekent dat je de accu kunt uitwisselen met andere gereedschappen die deel uitmaken van hetzelfde platform, waardoor je nog meer flexibiliteit hebt in je tuinonderhoud. Kies voor de Karcher LMO 18-33 Battery Set en geniet van een perfect gemaaid gazon zonder gedoe met kabels en stopcontacten.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Karcher 18V accu ook gebruiken op andere accu gereedschappen met hetzelfde accu platform. Door de mulching functie wordt het gras versnippert door je grasmaaier en teruggeblazen als meststof voor je gazon. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen met de 4 verschillende maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Er wordt maar één batterij meegeleverd, waardoor je de batterij moet opladen tussen grote klussen.

Veelgestelde vragen over Karcher LMO 18-33 Battery Set

Karcher LMO 18-33 Battery Set wordt aangedreven door Accu.

Karcher LMO 18-33 Battery Set heeft een maaibreedte van 33 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 325 m2 en heeft 4 maaihoogte instellingen.

Karcher LMO 18-33 Battery Set heeft een gewicht van 13,52 kg.

De afmetingen van Karcher LMO 18-33 Battery Set zijn als volgt:

  • Diepte: 125,1 cm
  • Hoogte: 99,2 cm
  • Breedte: 37,1 cm

Wij hebben uitgezocht waar Karcher LMO 18-33 Battery Set voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.