Makita DLM382CM2

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Makita DLM382CM2. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Makita DLM382CM2 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Makita DLM382CM2

Merk

Makita

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

38 cm

Gazonoppervlakte

560 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

13

Gewicht

16,8 kg

Afmetingen

Diepte: 138 cm

Hoogte: 99 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van Makita DLM382CM2

De Makita DLM382CM2 accu grasmaaier is de ideale keuze voor het maaien van gazons tot wel 560 vierkante meter. Met de krachtige 18 volt accu's, die in dit pakket worden meegeleverd, hoef je je geen zorgen te maken over verlengsnoeren die in de weg zitten. Je kunt dus meteen aan de slag met het maaien van je gazon. De bijgeleverde accu's maken deel uit van het Makita LXT 18V accu platform, wat betekent dat je ze ook kunt gebruiken voor ander tuin- en elektrisch gereedschap van Makita. Dit maakt het werken met verschillende apparaten nog handiger en efficiënter. Met de 13 maaihoogte-instellingen kun je eenvoudig de gewenste maaihoogte bepalen. Of je nu de voorkeur geeft aan een kort gemaaid gazon of juist iets langer gras, deze grasmaaier kan het allemaal aan. Daarnaast heeft de DLM382CM2 ook een mulching functie, waarbij het gras versnipperd wordt en als voedingsstof terug in het gazon wordt geblazen. Dit zorgt voor een gezonde en groene grasmat. Na gebruik kun je de duwboom eenvoudig inklappen, waardoor de grasmaaier compact kan worden opgeborgen. Zo neemt hij weinig ruimte in beslag en kun je hem gemakkelijk kwijt in je schuur of garage. Kortom, de Makita DLM382CM2 is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke accu grasmaaier die je gazon moeitelo.

Pluspunten
  • Met de 2 bijgeleverde accu's kunt u extra lang werken of andere Makita-apparaten gebruiken van hetzelfde Makita LXT 18V accuplatform. U kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de 13 maaihoogte-instellingen. De grasmaaier is geschikt voor grotere gazons tot 560 vierkante meter.

Minpunten
  • Je moet de grasmaaier zelf voortduwen, aangezien deze niet zelfrijdend is.

Veelgestelde vragen over Makita DLM382CM2

Makita DLM382CM2 wordt aangedreven door Accu.

Makita DLM382CM2 heeft een maaibreedte van 38 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 560 m2 en heeft 13 maaihoogte instellingen.

Makita DLM382CM2 heeft een gewicht van 16,8 kg.

De afmetingen van Makita DLM382CM2 zijn als volgt:

  • Diepte: 138 cm
  • Hoogte: 99 cm
  • Breedte: 45 cm

Wij hebben uitgezocht waar Makita DLM382CM2 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers