1. gereedschap
  2. Gardena Sileno Life 1000

Gardena Sileno Life 1000

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Sileno Life 1000. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Sileno Life 1000 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena Sileno Life 1000

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

21 cm

Gazonoppervlakte

1000 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 60 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Gardena Sileno Life 1000

De Gardena Sileno Life 1000 is de perfecte oplossing voor tuinen met ingewikkelde landschappen, zoals heuvels of smalle doorgangen met een breedte tot 60 centimeter. Met deze robotmaaier hoef je je geen zorgen te maken, want hij kan moeiteloos elk obstakel aan. Hij is speciaal ontworpen om gazons tot 1.000 m² te maaien en biedt ultiem gemak dankzij de bluetooth-functionaliteit. Bedien de Sileno Life 1000 eenvoudig met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Met de innovatieve Spot Cutting functie kun je zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in je gazon maaien. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte onder een trampoline, waar je normaal gesproken niet vaak bij kunt komen. Plaats de robotmaaier op dat specifieke deel van het gazon en hij zal ook dit stukje perfect maaien. Bovendien houdt de Sileno Life 1000 met de Sensorcontrol functie de groei van het gras nauwlettend in de gaten en past de maaifrequentie automatisch aan. Zo kun je altijd genieten van een prachtig strak gazon, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op jouw smartphone of tablet. De SensorControl houdt de groei van het gazon in de gaten en past de maaifrequentie daarop aan. De vorstsensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet maait bij temperaturen onder de 5 graden Celsius.

Minpunten
  • Vanaf een afstand van maximaal 10 meter bedien je hem.

Veelgestelde vragen over Gardena Sileno Life 1000

Gardena Sileno Life 1000 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Sileno Life 1000 heeft een maaibreedte van 21 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1000 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Sileno Life 1000 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena Sileno Life 1000 zijn als volgt:

  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 50 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Sileno Life 1000 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers