1. gereedschap
  2. Gardena Smart SILENO city 600

Gardena Smart SILENO city 600

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Smart SILENO city 600. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Smart SILENO city 600 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena Smart SILENO city 600

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

600 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

14,6 kg

Afmetingen

Diepte: 49,5 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 59,5 cm

Omschrijving van Gardena Smart SILENO city 600

De Gardena Smart SILENO city 600 is een innovatieve robotmaaier die speciaal is ontworpen voor kleine gazons tot 600 vierkante meter. Met een fluisterstille werking zorgt deze robotmaaier ervoor dat je gazon altijd mooi strak wordt gemaaid. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt de SILENO city 600 eenvoudig bedienen met de handige Gardena Smart System app op je smartphone of tablet. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en maakt gebruik van wifi om verbinding te maken met de maaier. Wat deze robotmaaier echt slim maakt, is de LONA-technologie. Hiermee kun je met de Zone Management functie zelf bepalen wanneer en hoe vaak de maaier je gazon moet maaien. Zo heb je altijd volledige controle over het onderhoud van je gazon. Daarnaast biedt de Area Protect functie de mogelijkheid om specifieke zones aan te geven die je liever niet wilt laten maaien. Zo kun je bijvoorbeeld bloemperken of andere delicate gebieden beschermen. Met LONA Intelligence ben je verzekerd van een robotmaaier die voortdurend in ontwikkeling is. De GARDENA smart App wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en verbeteringen, waardoor je altijd profiteert van de laatste technologieën. Kies voor de Gardena Smart SILENO city 600 en geniet van een perfect gemaaid gazon, zonder enige moeite!

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met behulp van de Gardena Smart System-app (beschikbaar voor Android en iOS) via wifi, met je smartphone of tablet. Dankzij de wifi-verbinding kan je de robotmaaier overal bedienen. Met een geluidsniveau van slechts 57 decibel is de robotmaaier erg stil.

Minpunten
  • Misschien heb je niet genoeg aan het perimeterdraad, afhankelijk van de indeling van je tuin.

Veelgestelde vragen over Gardena Smart SILENO city 600

Gardena Smart SILENO city 600 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Smart SILENO city 600 heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 600 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Smart SILENO city 600 heeft een gewicht van 14,6 kg.

De afmetingen van Gardena Smart SILENO city 600 zijn als volgt:

  • Diepte: 49,5 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 59,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Smart SILENO city 600 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers