Powerplus POWXG6251

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Powerplus POWXG6251. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Powerplus POWXG6251 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Powerplus POWXG6251

Merk

PowerPlus

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

38 cm

Gazonoppervlakte

450 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

5

Gewicht

13,6 kg

Afmetingen

Diepte: 70 cm

Hoogte: 33 cm

Breedte: 47 cm

Omschrijving van Powerplus POWXG6251

De Powerplus POWXG6251 elektrische grasmaaier is een geweldige keuze voor degenen die een kleine tot middelgrote tuin hebben. Met een maaibreedte van 38 centimeter en de mogelijkheid om een ​​gazongrootte van 450 m² aan te kunnen, zorgt deze grasmaaier voor een efficiënt en nauwkeurig maairesultaat. Wat deze grasmaaier echt onderscheidt, zijn de 5 maaihoogte-instellingen die eenvoudig kunnen worden aangepast via de hendel op de maaier. Of je nu lang gras wilt maaien of juist korter gras verkiest, met deze functie kun je de gewenste maaihoogte gemakkelijk instellen. Dit is vooral handig als je merkt dat je het gras een beetje hebt laten groeien en nu moet inhalen. Met de Powerplus POWXG6251 kun je zelf bepalen wat je met het gemaaide gras doet. Je kunt ervoor kiezen om het gras op te vangen in de 40 liter opvangbak, of je kunt de mulching functie gebruiken. Met de mulching functie wordt het gras versnipperd en als voedingsstof teruggegeven aan je gazon. Hierdoor hoef je geen extra tijd en moeite te besteden aan het opruimen van het gemaaide gras. Om je maaiervaring nog comfortabeler te maken, is de duwboom voorzien van een zachte handgreep en kun je de greep op de gewenste hoogte instellen. Dit zorgt ervoor dat je de grasmaaier gemakkelijk kunt manoeuvreren en in een comfortabele positie.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchfunctie hakt je grasmaaier het gras fijn, waarna het als meststof terug in je gazon geblazen wordt. De maaihoogte kan je eenvoudig centraal instellen met één handeling. De duwboom is inklapbaar, zodat de grasmaaier minder ruimte in beslag neemt in de schuur.

Minpunten
  • Tijdens het maaien zorgt het geluidsniveau van 96 decibel voor veel lawaai.

Veelgestelde vragen over Powerplus POWXG6251

Powerplus POWXG6251 wordt aangedreven door Elektrisch.

Powerplus POWXG6251 heeft een maaibreedte van 38 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 450 m2 en heeft 5 maaihoogte instellingen.

Powerplus POWXG6251 heeft een gewicht van 13,6 kg.

De afmetingen van Powerplus POWXG6251 zijn als volgt:

  • Diepte: 70 cm
  • Hoogte: 33 cm
  • Breedte: 47 cm

Wij hebben uitgezocht waar Powerplus POWXG6251 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers