Bosch AdvancedRotak 750

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch AdvancedRotak 750. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch AdvancedRotak 750 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Bosch AdvancedRotak 750

Merk

Bosch

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

45 cm

Gazonoppervlakte

625 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

7

Gewicht

17 kg

Afmetingen

Diepte: 80 cm

Hoogte: 49 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Bosch AdvancedRotak 750

Op zoek naar een grasmaaier die minder geluid produceert? Dan is de Bosch AdvancedRotak 750 de perfecte keuze voor jou. Met behulp van geavanceerde technologie heeft deze grasmaaier een doffer geluid, waardoor het maaien een stuk aangenamer wordt. Hoewel het geluid minder irritant is, raden we nog steeds aan om gehoorbescherming te dragen tijdens het maaien. Deze elektrische grasmaaier is niet alleen uitgerust met een speciaal ontworpen handvat voor een comfortabele grip, maar heeft ook een telescopische handgreep met meerdere drukschakelaars. Hiermee kun je eenvoudig en centraal de maaihoogte instellen op één van de 7 mogelijke hoogtes tussen de 20 en 80 millimeter. Na het maaien hoef je geen tijd meer te verspillen aan het harken van het gemaaide gras, dankzij de handige 50 liter opvangbak. Wat deze opvangbak extra handig maakt, is dat hij inklapbaar is voor gemakkelijke opslag. Belangrijk om te weten is dat deze grasmaaier een stekker zonder kabel heeft. Dit betekent dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Bosch AdvancedRotak 750 wordt het maaien van je gazon een plezierige en probleemloze ervaring.

Pluspunten
  • De maaihoogte wordt centraal geregeld in één enkele handeling. Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met behulp van de 7 maaihoogte-instellingen. Omdat de grasmaaier buiten de wielen maait, worden ook de graskanten meegenomen.

Minpunten
  • Als er geen mulchfunctie is, wordt het gemaaide gras niet als meststof teruggeblazen in het gazon.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRotak 750

Bosch AdvancedRotak 750 wordt aangedreven door Elektrisch.

Bosch AdvancedRotak 750 heeft een maaibreedte van 45 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 625 m2 en heeft 7 maaihoogte instellingen.

Bosch AdvancedRotak 750 heeft een gewicht van 17 kg.

De afmetingen van Bosch AdvancedRotak 750 zijn als volgt:

  • Diepte: 80 cm
  • Hoogte: 49 cm
  • Breedte: 50 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch AdvancedRotak 750 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.