Gardena smart SILENO life 1000

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena smart SILENO life 1000. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena smart SILENO life 1000 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena smart SILENO life 1000

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

22 cm

Gazonoppervlakte

1000 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 50 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Gardena smart SILENO life 1000

De Gardena Smart SILENO Life 1000 is de ideale partner voor het onderhouden van je gazon. Deze robotmaaier is ontworpen om stil en efficiënt te werken, waardoor je kunt genieten van een rustige tuin terwijl hij het werk doet. Met een capaciteit van 1000 vierkante meter kan deze robotmaaier moeiteloos grote gazons aan. Met de Gardena Smart System app heb je de volledige controle over de robotmaaier, waar je ook bent. Of je nu in de stad bent of op vakantie, je kunt de maaier eenvoudig bedienen via je smartphone of tablet. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en maakt verbinding via wifi. Dit betekent dat je de robotmaaier kunt inschakelen en instellingen kunt aanpassen, zelfs als je niet thuis bent. Wat de Gardena Smart SILENO Life 1000 echt onderscheidt, is de LONA-technologie. Deze geavanceerde functie zorgt ervoor dat de robotmaaier nog slimmer wordt. Met de Zone Management functie kun je precies bepalen wanneer en hoe vaak de maaier je gazon moet maaien. Dit betekent dat je het maaischema kunt aanpassen aan je eigen behoeften en het gras altijd perfect gemaaid is. Deze robotmaaier is ook geschikt voor heuvelachtige tuinen, dankzij zijn indrukwekkende hellingshoek van 35%. Hierdoor kan hij moeiteloos over oneffen terrein navigeren en altijd een gelijkmatig maairesultaat leveren. Met de Gardena Smart SILENO Life 1000 hoef je je nooit meer.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Gardena Smart System app via wifi op je smartphone of tablet om de robotmaaier te bedienen. Dankzij de wifi-verbinding kun je de robotmaaier overal bedienen. Met een geluidsniveau van enkel 57 decibel is de robotmaaier erg stil.

Minpunten
  • Misschien heb je, afhankelijk van de indeling van je tuin, niet genoeg aan het perimeterdraad.

Veelgestelde vragen over Gardena smart SILENO life 1000

Gardena smart SILENO life 1000 wordt aangedreven door Accu.

Gardena smart SILENO life 1000 heeft een maaibreedte van 22 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1000 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena smart SILENO life 1000 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena smart SILENO life 1000 zijn als volgt:

  • Diepte: 50 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 60 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena smart SILENO life 1000 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.