Makita ELM4621

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Makita ELM4621. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Makita ELM4621 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Makita ELM4621

Merk

Makita

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

46 cm

Gazonoppervlakte

650 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

8

Gewicht

30,5 kg

Afmetingen

Diepte: 95 cm

Hoogte: 179 cm

Breedte: 57 cm

Omschrijving van Makita ELM4621

De Makita ELM4621 is een revolutionaire elektrische grasmaaier die je het zware werk uit handen neemt. Met zijn zelfrijdende functie hoef je alleen maar de richting te bepalen, terwijl de maaier langzaam vooruit rijdt. Dit bespaart je energie en maakt het maaien van grote gazons tot 650 m² een fluitje van een cent. Wat deze grasmaaier echt onderscheidt, is de mulching functie. Terwijl je maait, worden de grasresten direct versnipperd en teruggeblazen in het gazon. Dit zorgt voor een natuurlijke voedingsstof voor je gazon, waardoor je geen aparte meststoffen hoeft te gebruiken. Bovendien maait de ELM4621 gelijk met de wielen, waardoor je moeiteloos langs borders en obstakels kunt maaien zonder je gazon te beschadigen. Met maar liefst 8 maaihoogte-instellingen kun je de maaier aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, variërend van 20 tot 75 millimeter. Wil je het gras liever opruimen? Geen probleem! De ELM4621 wordt geleverd met een handige 60 liter opvangzak, zodat je het gemaaide gras eenvoudig kunt verzamelen en afvoeren. Met deze krachtige en veelzijdige grasmaaier wordt het onderhouden van je gazon een plezierige en efficiënte taak.

Pluspunten
  • Omdat de grasmaaier zelfrijdend is, rijdt deze langzaam vooruit zonder dat je hoeft te duwen. De grasmaaier maait gelijk met de wielen, waardoor je moeiteloos langs de randen van bloemperken kunt maaien. De mulchfunctie zorgt ervoor dat het gras wordt versnipperd en als voeding terug in het gazon wordt geblazen.

Minpunten
  • Om deze grasmaaier te gebruiken, heb je altijd een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over Makita ELM4621

Makita ELM4621 wordt aangedreven door Elektrisch.

Makita ELM4621 heeft een maaibreedte van 46 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 650 m2 en heeft 8 maaihoogte instellingen.

Makita ELM4621 heeft een gewicht van 30,5 kg.

De afmetingen van Makita ELM4621 zijn als volgt:

  • Diepte: 95 cm
  • Hoogte: 179 cm
  • Breedte: 57 cm

Wij hebben uitgezocht waar Makita ELM4621 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.