1. gereedschap
  2. Gardena Sileno City 250

Gardena Sileno City 250

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Sileno City 250. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Sileno City 250 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena Sileno City 250

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

16 cm

Gazonoppervlakte

250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

7,3 kg

Afmetingen

Diepte: 55 cm

Hoogte: 22 cm

Breedte: 36 cm

Omschrijving van Gardena Sileno City 250

Met de Gardena Sileno City 250 maak je je gazon tot 250 vierkante meter weer prachtig strak. De robotmaaier is uitgerust met een stille motor die een maximaal geluidsniveau van 57 dB produceert, zodat jij en je buren nauwelijks merken dat de robot aan het werk is. Dankzij de handige Gardena Bluetooth app kun je de robotmaaier eenvoudig bedienen. Met deze app kun je de grootte van je gazon, de gewenste maaidagen en de gewenste starttijd instellen. Hierdoor heb je volledige controle over wanneer en hoe vaak de robotmaaier je gazon maait. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere tuinactiviteiten waar je van geniet. De Sileno City 250 robotmaaier wordt geleverd met een begeleidingsdraad die de robotmaaier betrouwbaar en automatisch naar alle maaigebieden leidt. Zelfs hellingen tot 35 procent vormen geen probleem voor deze robotmaaier. Met zijn geavanceerde technologie zorgt hij voor een gelijkmatig gemaaid gazon, terwijl jij ontspant of andere taken in de tuin uitvoert. Bovendien is de Sileno City 250 uitgerust met een regensensor, waardoor hij automatisch stopt met maaien wanneer het begint te regenen. Dit voorkomt schade aan het apparaat en zorgt ervoor dat je gazon er altijd perfect uitziet. Kortom, met de Gardena Sileno City 250 hoef je je nooit meer zorgen te maken over het maaien van.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth-app op je smartphone of tablet. Met een geluidsniveau van slechts 57 decibel is de robotmaaier behoorlijk stil. De vorstsensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet maait bij temperaturen onder de 5 graden Celsius.

Minpunten
  • Afhankelijk van de lay-out van je tuin heb je mogelijk niet genoeg aan het perimeterdraad.

Veelgestelde vragen over Gardena Sileno City 250

Gardena Sileno City 250 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Sileno City 250 heeft een maaibreedte van 16 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Sileno City 250 heeft een gewicht van 7,3 kg.

De afmetingen van Gardena Sileno City 250 zijn als volgt:

  • Diepte: 55 cm
  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 36 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Sileno City 250 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers