BLACK+DECKER LM2000-QS

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met BLACK+DECKER LM2000-QS. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over BLACK+DECKER LM2000-QS om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties BLACK+DECKER LM2000-QS

Merk

BLACK+DECKER

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

48 cm

Gazonoppervlakte

700 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

7

Gewicht

25,5 kg

Afmetingen

Diepte: 76 cm

Hoogte: 45 cm

Breedte: 53 cm

Omschrijving van BLACK+DECKER LM2000-QS

Voor degenen die een grote tuin hebben, is de BLACK+DECKER LM2000-QS echt een uitkomst. Met zijn krachtige 2000 watt motor en een maaibreedte van 48 centimeter is deze elektrische grasmaaier perfect voor het maaien van grote oppervlakken. Je kunt de maaihoogte eenvoudig instellen op een van de 7 standen, variërend van 38 tot 100 millimeter. Deze grasmaaier is niet alleen efficiënt, maar ook zeer praktisch. Hij is uitgerust met een handige 50 liter opvangbak die al het gemaaide gras netjes opvangt, waardoor je achteraf geen tijd hoeft te besteden aan het harken van grasresten. Bovendien heeft de LM2000-QS een mulching functie, waarmee het gras wordt versnipperd en op een natuurlijke manier als meststof op je gazon wordt verspreid. Hierdoor blijft je gazon niet alleen netjes, maar blijft het ook gezond en goed gevoed. Let op: deze grasmaaier wordt geleverd met een stekker zonder kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de BLACK+DECKER LM2000-QS kun je jouw grote tuin moeiteloos onderhouden en genieten van een prachtig gazon.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchfunctie snijdt de grasmaaier het gras tot kleine stukjes, die vervolgens als meststof weer op je gazon worden geblazen. Met een enkele handeling kun je de maaihoogte eenvoudig aanpassen. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen met behulp van de 7 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Tijdens het maaien veroorzaakt het geluidsniveau van 96 decibel veel lawaai.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER LM2000-QS

BLACK+DECKER LM2000-QS wordt aangedreven door Elektrisch.

BLACK+DECKER LM2000-QS heeft een maaibreedte van 48 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 700 m2 en heeft 7 maaihoogte instellingen.

BLACK+DECKER LM2000-QS heeft een gewicht van 25,5 kg.

De afmetingen van BLACK+DECKER LM2000-QS zijn als volgt:

  • Diepte: 76 cm
  • Hoogte: 45 cm
  • Breedte: 53 cm

Wij hebben uitgezocht waar BLACK+DECKER LM2000-QS voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers