Gardena Sileno Life 750

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Sileno Life 750. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Sileno Life 750 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena Sileno Life 750

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

21 cm

Gazonoppervlakte

750 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 60 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Gardena Sileno Life 750

Met de Gardena Sileno Life 750 hoef je je geen zorgen meer te maken over complexe gazons met heuvels of nauwe doorgangen. Deze innovatieve robotmaaier is speciaal ontworpen om zelfs de moeilijkste delen van je grasveld te maaien, met een maximale breedte van 60 centimeter. Met een capaciteit van 750 m² is deze maaier perfect geschikt voor middelgrote tot grote gazons. Wat deze robotmaaier echt onderscheidt, is de handige bluetooth-functie. Met de Gardena Bluetooth App, die je gemakkelijk op je smartphone of tablet kunt installeren, kun je de Sileno Life 750 eenvoudig bedienen en instellen naar jouw wensen. Daarnaast beschikt deze maaier over de unieke Spot Cutting functie, waarmee je zelfs de moeilijk bereikbare plekken van je gazon kunt maaien. Denk hierbij aan moeilijke hoeken of zelfs onder een trampoline. Plaats eenvoudigweg de robotmaaier op dat specifieke deel van je gazon en hij zal ervoor zorgen dat ook dit stuk strak gemaaid wordt. De Sileno Life 750 gaat nog een stap verder met zijn geavanceerde Sensorcontrol functie. Deze functie houdt de groei van het gras nauwlettend in de gaten en past de maaifrequentie automatisch aan, zodat je altijd kunt genieten van een perfect onderhouden gazon. Met de Gardena Sileno Life 750 hoef je nooit meer tijd en moeite te verspillen aan het handmatig maaien van je gazon. Laat deze slimme robotmaaier het.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De SensorControl houdt de groei van het gazon in de gaten en past de maaifrequentie hierop aan. De vorstsensor voorkomt dat de robotmaaier maait bij temperaturen onder de 5 graden Celsius. Je bedient de robotmaaier door middel van de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De SensorControl houdt de groei van het gazon in de gaten en past de maai frequentie hierop aan. De vorstsensor verhindert dat de robotmaaier maait wanneer de temperatuur onder de 5 graden Celsius is.

Minpunten
  • Je bedient hem op maximaal 10 meter afstand.

Veelgestelde vragen over Gardena Sileno Life 750

Gardena Sileno Life 750 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Sileno Life 750 heeft een maaibreedte van 21 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 750 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Sileno Life 750 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena Sileno Life 750 zijn als volgt:

  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 50 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Sileno Life 750 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.