1. gereedschap
  2. Einhell GC-HM 400

Einhell GC-HM 400

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Einhell GC-HM 400. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Einhell GC-HM 400 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Einhell GC-HM 400

Merk

Einhell

Aandrijving

Handmatig

Maaibreedte

40 cm

Gazonoppervlakte

150 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

4

Gewicht

7,5 kg

Afmetingen

Diepte: 57,2 cm

Hoogte: 24 cm

Breedte: 35,8 cm

Omschrijving van Einhell GC-HM 400

De Einhell GC-HM 400 is de ideale handmaaier voor het comfortabel maaien van kleine gazons. Met zijn maaibreedte van 40 centimeter is deze handmaaier perfect geschikt voor gazons tot wel 150 vierkante meter. Je kunt eenvoudig de maaihoogte instellen, variërend van 13 tot 37 millimeter. Daarnaast beschikt deze maaier over een handige opvangbak met een capaciteit van 27 liter, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het harken van het gemaaide gras. Wat deze handmaaier nog beter maakt, is dat hij volledig handmatig werkt, zonder vervelende kabels of lawaai. De grote wielen van de GC-HM 400 zijn speciaal ontworpen om jouw gazon te beschermen tegen beschadigingen. Dankzij de gazonvriendelijke wielen kun je met een gerust hart maaien, wetende dat je grasmat in perfecte staat zal blijven. Na gebruik kun je de handmaaier veilig opbergen in de schuur, dankzij de handige parkeerpositie. Zo staat de GC-HM 400 stevig en stabiel op zijn plek, klaar voor de volgende keer dat je hem nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een handmaaier die comfortabel, efficiënt en milieuvriendelijk is, dan is de Einhell GC-HM 400 de perfecte keuze voor jouw kleine gazon.

Pluspunten
  • Je kunt de maaihoogte naar jouw eigen wens instellen met behulp van de 4 maaihoogte-instellingen. Het gras wordt netjes opgevangen in de 27 liter opvangbak, zodat je niet veel hoeft te harken. Na gebruik kun je de handmaaier veilig opbergen dankzij de parkeerpositie.

Minpunten
  • Als er geen mulchfunctie is, wordt het gemaaid gras niet teruggeblazen als meststof in het gazon.

Veelgestelde vragen over Einhell GC-HM 400

Einhell GC-HM 400 wordt aangedreven door Handmatig.

Einhell GC-HM 400 heeft een maaibreedte van 40 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 150 m2 en heeft 4 maaihoogte instellingen.

Einhell GC-HM 400 heeft een gewicht van 7,5 kg.

De afmetingen van Einhell GC-HM 400 zijn als volgt:

  • Diepte: 57,2 cm
  • Hoogte: 24 cm
  • Breedte: 35,8 cm

Wij hebben uitgezocht waar Einhell GC-HM 400 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers