1. gereedschap
  2. Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen

Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

6,5 kg

Afmetingen

Diepte: 52 cm

Hoogte: 22 cm

Breedte: 34 cm

Omschrijving van Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen

Met de Gardena SILENO minimo 250 maak je jouw gazon van maximaal 250 vierkante meter weer strak en mooi. De stille motor zorgt ervoor dat jij en je buren nauwelijks merken dat de robotmaaier aan het werk is, met een maximaal geluidsniveau van slechts 59 dB. Bedien de robotmaaier eenvoudig met de handige Gardena Bluetooth app. Met deze app kun je de gewenste maaidagen, de grootte van je gazon en de gewenste starttijd instellen. Hierdoor heb jij volledige controle over wanneer en hoe vaak de robotmaaier je gazon maait. De Gardena SILENO minimo 250 wordt geleverd met een begeleidingsdraad, die de robotmaaier betrouwbaar en automatisch naar alle maaigebieden leidt. Dankzij de SensorControl functie kan de maaier zijn maaigedrag aanpassen aan de groei van jouw gazon, waardoor je altijd een perfect resultaat krijgt. En maak je geen zorgen over botte maaimessen, want naast de robotmaaier worden er ook maar liefst 18 vlijmscherpe Gardena reservemessen meegeleverd. Zo kun je lange tijd genieten van een perfect gemaaid gazon zonder enige moeite. Met de Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen wordt gazononderhoud een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Met de 18 meegeleverde reserve messen zorgt je robotgrasmaaier voor langdurig en optimaal maairesultaat. Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 250 vierkante meter.

Minpunten
  • Je bestuurt de robotmaaier vanaf een maximale afstand van 10 meter.

Veelgestelde vragen over Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen

Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen wordt aangedreven door Accu.

Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen heeft een gewicht van 6,5 kg.

De afmetingen van Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen zijn als volgt:

  • Diepte: 52 cm
  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 34 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena SILENO minimo 250 + 18x Gardena reservemessen voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers