1. gereedschap
  2. Bosch Indego M + 700

Bosch Indego M + 700

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch Indego M + 700. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch Indego M + 700 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Bosch Indego M + 700

Merk

Bosch

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

19 cm

Gazonoppervlakte

700 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

7,7 kg

Afmetingen

Diepte: 44,5 cm

Hoogte: 20,2 cm

Breedte: 36,4 cm

Omschrijving van Bosch Indego M + 700

Met de Bosch Indego M+ 700 kun je gemakkelijk je gazon onderhouden via de app. Deze robotmaaier herkent automatisch de beste momenten om te maaien, bijvoorbeeld wanneer het mooi weer is. In tegenstelling tot andere robotmaaiers, maait hij het gras in parallelle banen in plaats van willekeurig. Hierdoor kan hij jouw gazon sneller en efficiënter maaien. Daarnaast is deze slimme maaier uitgerust met objectdetectie, waardoor hij obstakels op je gazon kan detecteren en er niet tegen aan botst. Dit betekent dat je niet elke keer je tuin hoeft op te ruimen voordat je hem laat maaien. De Bosch Indego M+ 700 maait dagelijks het topje van het gras, waardoor je gazon er altijd perfect uitziet. De fijne snippers die achterblijven, fungeren als natuurlijke meststof en dragen bij aan de gezondheid van je gazon. Bovendien is deze robotmaaier zeer gebruiksvriendelijk en kun je hem eenvoudig bedienen via de app. Je kunt de maaihoogte aanpassen en de maaiperiode instellen, zodat je gazon altijd de juiste verzorging krijgt. Met de Bosch Indego M+ 700 hoef je je nooit meer zorgen te maken over een onverzorgd gazon, want deze slimme robotmaaier zorgt ervoor dat je gras er altijd perfect uitziet, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Pluspunten
  • Je bedient de maairobot met behulp van een app op je smartphone of tablet. De maairobot is geschikt voor gazons tot 700 m². Hellingen met een hoek tot 27 graden vormen geen probleem voor de maairobot.

Minpunten
  • Mogelijk heb je niet genoeg aan de 175 meter perimeterdraad, afhankelijk van de indeling van je tuin.

Veelgestelde vragen over Bosch Indego M + 700

Bosch Indego M + 700 wordt aangedreven door Accu.

Bosch Indego M + 700 heeft een maaibreedte van 19 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 700 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Bosch Indego M + 700 heeft een gewicht van 7,7 kg.

De afmetingen van Bosch Indego M + 700 zijn als volgt:

  • Diepte: 44,5 cm
  • Hoogte: 20,2 cm
  • Breedte: 36,4 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch Indego M + 700 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers