1. gereedschap
  2. Gardena SILENO minimo 500

Gardena SILENO minimo 500

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena SILENO minimo 500. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena SILENO minimo 500 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena SILENO minimo 500

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

6,5 kg

Afmetingen

Diepte: 52 cm

Hoogte: 22 cm

Breedte: 34 cm

Omschrijving van Gardena SILENO minimo 500

Met de Gardena SILENO minimo 500 kun je zonder onderbreking genieten van een goed onderhouden gazon. Deze robotmaaier produceert namelijk slechts 59 dB aan geluid, waardoor je rustig kunt blijven lezen in je luie stoel. De SILENO minimo 500 is geschikt voor gazons tot 500 m² en kan eenvoudig worden bediend via bluetooth met behulp van de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Deze handige robotmaaier is niet bang voor een paar kleine hobbels in je gazon. Met een maximale hellingshoek van 25 procent maait hij gewoon door. Daarnaast beschikt de SILENO minimo 500 over de Spot Cutting functie, waardoor hij zelfs moeilijk bereikbare plekken kan maaien, zoals het gras onder je tuinset of trampoline. Bovendien is deze robotmaaier dankzij de CorridorCut technologie perfect geschikt voor smalle ruimtes en krappe hoeken van slechts 60 centimeter breed. Met de SensorControl functie past de SILENO minimo 500 automatisch de maaifrequentie aan op de groei van je gazon. Hierdoor wordt je gras altijd op de juiste lengte gehouden, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Kortom, met de Gardena SILENO minimo 500 haal je een slimme en efficiënte robotmaaier in huis die je gazon altijd in topconditie houdt.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Met een geluidsniveau van slechts 59 decibel is de robotmaaier zeer stil. De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 500 m². Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De robotmaaier is erg stil met een geluidsniveau van slechts 59 decibel. De maaier is geschikt voor gazons tot 500 m².

Minpunten
  • Je bedient hem tot een afstand van maximaal 10 meter.

Veelgestelde vragen over Gardena SILENO minimo 500

Gardena SILENO minimo 500 wordt aangedreven door Accu.

Gardena SILENO minimo 500 heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 500 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena SILENO minimo 500 heeft een gewicht van 6,5 kg.

De afmetingen van Gardena SILENO minimo 500 zijn als volgt:

  • Diepte: 52 cm
  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 34 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena SILENO minimo 500 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers