1. gereedschap
  2. Bosch AdvancedRotak 690

Bosch AdvancedRotak 690

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch AdvancedRotak 690. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch AdvancedRotak 690 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Bosch AdvancedRotak 690

Merk

Bosch

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

40 cm

Gazonoppervlakte

500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

7

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Diepte: 95 cm

Hoogte: 125 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van Bosch AdvancedRotak 690

De Bosch AdvancedRotak 690 is de perfecte metgezel voor het onderhouden van je gazon. Met zijn krachtige motor en messen maait hij moeiteloos gazons tot wel 500 vierkante meter. Maar deze grasmaaier biedt meer dan alleen maaien. Dankzij de innovatieve mulching functie wordt het gras fijn versnipperd en als natuurlijke meststof teruggeblazen in je tuin. Zo blijft je gazon gezond en groen. Met de Bosch AdvancedRotak 690 heb je volledige controle over de maaihoogte. Kies uit maar liefst 6 verschillende hoogtes, variërend van 25 millimeter tot 75 millimeter. Zo kun je je gazon precies naar wens trimmen. En met de verstelbare ErgoFlex handgrepen maai je comfortabel en ergonomisch. Zeg maar dag tegen die vervelende rugpijn na het maaien! Maar deze grasmaaier is niet alleen praktisch, hij zorgt ook voor een strakke afwerking. Dankzij de handige graskam kom je gemakkelijk dichtbij randen en muren, zodat je grasranden netjes en gelijkmatig maait. En het beste van alles? Het gemaaide gras wordt automatisch opgevangen in de ruime 50 liter opvangbak. Zodra de bak vol is, kun je hem eenvoudig legen en inklappen om ruimte te besparen. Met de Bosch AdvancedRotak 690 wordt grasmaaien een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Deze grasmaaier is geschikt voor grotere gazons tot 500 vierkante meter. Met de LeafCollect-functie verzamel je losse bladeren. Dankzij de mulching-functie versnippert de grasmaaier het gras en blaast het terug in je gazon als meststof.

Minpunten
  • Je moet de grasmaaier zelf voortduwen omdat hij niet zelfrijdend is.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRotak 690

Bosch AdvancedRotak 690 wordt aangedreven door Elektrisch.

Bosch AdvancedRotak 690 heeft een maaibreedte van 40 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 500 m2 en heeft 7 maaihoogte instellingen.

Bosch AdvancedRotak 690 heeft een gewicht van 16 kg.

De afmetingen van Bosch AdvancedRotak 690 zijn als volgt:

  • Diepte: 95 cm
  • Hoogte: 125 cm
  • Breedte: 45 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch AdvancedRotak 690 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.