1. gereedschap
  2. Gardena smart SILENO life 750

Gardena smart SILENO life 750

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena smart SILENO life 750. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena smart SILENO life 750 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena smart SILENO life 750

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

22 cm

Gazonoppervlakte

750 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 50 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Gardena smart SILENO life 750

De Gardena Smart SILENO Life 750 is een innovatieve robotmaaier die perfect is voor tuinen tot 750 vierkante meter. Met zijn stille werking zal deze robotmaaier je niet storen terwijl hij je gazon in perfecte staat houdt. Zelfs heuvelachtige tuinen zijn geen probleem voor deze krachtige machine, aangezien hij een indrukwekkende hellingshoek van 35% aankan. Met de handige Gardena Smart System app op je smartphone of tablet, beschikbaar voor zowel iOS als Android, heb je volledige controle over de robotmaaier. Je kunt hem eenvoudig op afstand bedienen via wifi, waardoor je zelfs kunt genieten van een perfect gemaaid gazon wanneer je niet thuis bent. Daarnaast is de robotmaaier uitgerust met de geavanceerde LONA-technologie, waardoor hij nog slimmer wordt. Een van de meest opvallende functies van deze robotmaaier is Zone Management. Met deze functie kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak de robotmaaier je gazon moet maaien. Je kunt specifieke zones aangeven die vaker gemaaid moeten worden, terwijl andere zones minder aandacht nodig hebben. Daarnaast is er ook een handige Area Protect functie, waarmee je zones kunt aangeven die je liever niet wilt laten maaien. Zo kun je bijvoorbeeld bloembedden of andere delicate gebieden beschermen. Met de Gardena Smart SILENO Life 750 ben je verzekerd van een perfect onderhouden gazon, zonder enige moeite van jouw kant.

Pluspunten
  • Je kunt de robotmaaier bedienen met de Gardena Smart System app (voor Android en iOS) via wifi met je smartphone of tablet. Dankzij de wifi-verbinding kun je de robotmaaier vanaf elke locatie bedienen. Met een geluidsniveau van slechts 57 decibel is de robotmaaier erg stil.

Minpunten
  • Afhankelijk van de opzet van je tuin kan het perimeterdraad mogelijk niet genoeg zijn.

Veelgestelde vragen over Gardena smart SILENO life 750

Gardena smart SILENO life 750 wordt aangedreven door Accu.

Gardena smart SILENO life 750 heeft een maaibreedte van 22 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 750 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena smart SILENO life 750 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena smart SILENO life 750 zijn als volgt:

  • Diepte: 50 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 60 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena smart SILENO life 750 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.