Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45

Merk

Bosch

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

32 cm

Gazonoppervlakte

200 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

2,6 kg

Afmetingen

Diepte: 60 cm

Hoogte: 40 cm

Breedte: 35,5 cm

Omschrijving van Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45

Met de Bosch ARM 32 grasmaaier + Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar zorg je ervoor dat je tuin er deze zomer prachtig uitziet. Deze grasmaaier is perfect voor kleinere gazons tot 200 vierkante meter. Hij maait het gras netjes buiten de wielen, waardoor je geen ongemaaide randen overhoudt. Bovendien kun je zelf bepalen hoe kort je het gras maait, dankzij de 3 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 60 millimeter. Het gemaaide gras wordt direct opgevangen in de ruime 31 liter opvangbak, dus je hoeft niet meer achteraf te harken. De Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar is uitgerust met een 45 centimeter lang zwaard en scherpe, diamantgeslepen messen. Hiermee kun je takken tot 16 millimeter dikte moeiteloos snoeien. Dit maakt de heggenschaar ideaal voor het trimmen van fijnere heggen, zoals buxus of Japanse Hulst. Met deze krachtige en betrouwbare heggenschaar kun je moeiteloos een strakke en verzorgde uitstraling aan je tuin geven. Met de combinatie van de Bosch ARM 32 grasmaaier en Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar heb je alles wat je nodig hebt om je tuin te laten stralen deze zomer. Met deze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke gereedschappen wordt het onderhouden van je gazon en heggen een fluitje van een cent. Maak je klaar om te genieten van een prachtig.

Pluspunten
  • Met deze set zorg je ervoor dat je tuin klaar is voor de zomer. Je vangt al het gras netjes op in de 31 liter opvangbak, zodat je niet hoeft te harken. De heggenschaar heeft een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel geluid bij het maaien.

Veelgestelde vragen over Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45

Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 wordt aangedreven door Elektrisch.

Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 heeft een maaibreedte van 32 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 200 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 heeft een gewicht van 2,6 kg.

De afmetingen van Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 zijn als volgt:

  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 35,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch ARM 32 + Bosch EasyHedgeCut 45 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.