Gardena PowerMax 34

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena PowerMax 34. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena PowerMax 34 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena PowerMax 34

Merk

Gardena

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

34 cm

Gazonoppervlakte

300 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

5

Gewicht

9,7 kg

Afmetingen

Diepte: 73 cm

Hoogte: 41 cm

Breedte: 37 cm

Omschrijving van Gardena PowerMax 34

De Gardena PowerMax 34 is de perfecte elektrische grasmaaier voor tuinen van bescheiden formaat. Met zijn krachtige 1400 watt motor zorgt hij voor een moeiteloze maaiervaring. De maaibreedte van 34 centimeter stelt je in staat om je gras op de gewenste hoogte te maaien. Je kunt eenvoudig de hoogte instellen op een van de vijf mogelijke posities, variërend van 20 tot 60 millimeter. Deze grasmaaier is niet alleen krachtig, maar ook ergonomisch ontworpen voor maximaal comfort. Het lichte gewicht en het ergonomische handvat maken het duwen van de maaier een fluitje van een cent. Het gemaaide gras wordt netjes opgevangen in de ruime 40 liter opvangbak, waardoor je tuin altijd opgeruimd blijft. De Gardena PowerMax 34 is niet alleen effectief, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Het is een eenvoudig te hanteren maaier die je helpt om je tuin goed te onderhouden. Let op: deze grasmaaier wordt geleverd met een stekker zonder kabel, dus zorg ervoor dat je altijd een verlengsnoer bij de hand hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Gardena PowerMax 34 wordt grasmaaien een plezierige en probleemloze klus!

Pluspunten
  • Je kunt de maaihoogte naar jouw eigen voorkeur instellen met behulp van de 5 maaihoogte-instellingen. Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, worden ook de randen van het gras meegenomen. De maaihoogte kan eenvoudig worden aangepast met één centrale handeling.

Minpunten
  • Als er geen mulchfunctie is, wordt het gemaaid gras niet teruggeblazen als meststof in het gazon.

Veelgestelde vragen over Gardena PowerMax 34

Gardena PowerMax 34 wordt aangedreven door Elektrisch.

Gardena PowerMax 34 heeft een maaibreedte van 34 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 300 m2 en heeft 5 maaihoogte instellingen.

Gardena PowerMax 34 heeft een gewicht van 9,7 kg.

De afmetingen van Gardena PowerMax 34 zijn als volgt:

  • Diepte: 73 cm
  • Hoogte: 41 cm
  • Breedte: 37 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena PowerMax 34 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.