Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

17 cm

Gazonoppervlakte

500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

6,5 kg

Afmetingen

Diepte: 52 cm

Hoogte: 22 cm

Breedte: 34 cm

Omschrijving van Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen

Met de Gardena SILENO minimo 500 hoef jij je geen zorgen te maken over het maaien van je gazon. Terwijl deze robotmaaier zijn werk doet, kun jij heerlijk ontspannen in je luie stoel. Deze maaier is perfect geschikt voor grote gazons tot wel 500 vierkante meter. Het bedienen van de maaier is eenvoudig, je kunt dit namelijk doen via je smartphone of tablet met behulp van de handige Gardena Bluetooth App. Zelfs als je een heuvelachtig gazon hebt, is dat geen probleem voor de Gardena SILENO minimo. Deze robotmaaier kan namelijk maaien op een maximale hellingshoek van 25 procent. Daarnaast maakt de Spot Cutting functie het mogelijk om ook lastig bereikbare plekken te maaien, zoals het gras onder je tuinset of trampoline. En dankzij de CorridorCut technologie kan de robotmaaier zelfs in smalle ruimtes en krappe hoeken van slechts 60 centimeter breed maaien. Om ervoor te zorgen dat jij lang en zonder zorgen kunt genieten van een optimaal maairesultaat, worden er maar liefst 18 Gardena reservemessen meegeleverd. Zo kun je altijd verzekerd zijn van scherpe messen voor je robotgrasmaaier. Met de Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen wordt het maaien van je gazon een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Met de 18 bijgeleverde reserve messen zorgt je robotmaaier voor langdurig optimaal maairesultaat. Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 500 vierkante meter.

Minpunten
  • Je bedient de robotmaaier op een maximale afstand van 10 meter.

Veelgestelde vragen over Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen

Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen wordt aangedreven door Accu.

Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen heeft een maaibreedte van 17 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 500 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen heeft een gewicht van 6,5 kg.

De afmetingen van Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen zijn als volgt:

  • Diepte: 52 cm
  • Hoogte: 22 cm
  • Breedte: 34 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena SILENO minimo 500 + 18x Gardena reservemessen voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.