Gardena Classic 400

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Classic 400. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Classic 400 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena Classic 400

Merk

Gardena

Aandrijving

Handmatig

Maaibreedte

40 cm

Gazonoppervlakte

150 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

8,9 kg

Afmetingen

Diepte: 58 cm

Hoogte: 40 cm

Breedte: 29 cm

Omschrijving van Gardena Classic 400

De Gardena Classic 400 is de perfecte grasmaaier om gazons tot wel 150 m² moeiteloos kort te maaien. Met een indrukwekkende breedte van 40 centimeter en een innovatieve messenkooi en ondermes, zorgt deze grasmaaier ervoor dat de grassprietjes moeiteloos worden opgetild en afgeknipt zonder elkaar aan te raken. Het resultaat? Een prachtig strak gazon dat eruitziet alsof het zo uit een tijdschrift komt. Naast het leveren van uitstekende prestaties, is de Gardena Classic 400 ook nog eens verrassend stil in gebruik. Dit betekent dat je van het maaien van je gazon kunt genieten zonder je zorgen te maken over lawaai. Met de 4 maaihoogte-instellingen kun je bovendien zelf bepalen hoe kort je het gras wilt maaien, waardoor je volledige controle hebt over het uiterlijk van je tuin. En dankzij de grote wielen is de grasmaaier ook nog eens zeer wendbaar, waardoor je gemakkelijk langs obstakels kunt manoeuvreren. Maar dat is nog niet alles! De Gardena Classic 400 is ook nog eens zeer praktisch in gebruik. De duwboom is inklapbaar, waardoor de grasmaaier minder ruimte inneemt in de schuur. Dit betekent dat je meer ruimte overhoudt voor andere tuinbenodigdheden. Kortom, met de Gardena Classic 400 maai je niet alleen je gazon, maar creëer je ook een oase van rust en schoonheid in je tuin.

Pluspunten
  • Door middel van de contactvrije maaimethode is de grasmaaier stiller in gebruik dan andere grasmaaiers. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen met behulp van de 4 maaihoogte-instellingen. De duwboom van de grasmaaier kan worden ingeklapt, waardoor hij minder opbergruimte in beslag neemt.

Minpunten
  • Het instellen van de maaihoogte per wielas apart kost meer tijd.

Veelgestelde vragen over Gardena Classic 400

Gardena Classic 400 wordt aangedreven door Handmatig.

Gardena Classic 400 heeft een maaibreedte van 40 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 150 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Classic 400 heeft een gewicht van 8,9 kg.

De afmetingen van Gardena Classic 400 zijn als volgt:

  • Diepte: 58 cm
  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 29 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Classic 400 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.