1. gereedschap
  2. Wolf Garten Select 3200 E

Wolf Garten Select 3200 E

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Wolf Garten Select 3200 E. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Wolf Garten Select 3200 E om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Wolf Garten Select 3200 E

Merk

Wolf Garten

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

32 cm

Gazonoppervlakte

200 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

12 kg

Afmetingen

Diepte: 62,5 cm

Hoogte: 39 cm

Breedte: 33 cm

Omschrijving van Wolf Garten Select 3200 E

De Wolf Garten Select 3200 E is een fantastische grasmaaier die perfect is voor kleine tuinen. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is hij gemakkelijk te hanteren. Bovendien heeft deze grasmaaier een inklapbare duwboom, waardoor je hem moeiteloos kunt opbergen in je schuur na gebruik. Met een krachtige 1.000 watt elektrische motor zorgt deze grasmaaier ervoor dat je moeiteloos gras kunt maaien. Je kunt stroken van 32 centimeter breed maaien op een van de drie hoogtes tussen de 20 en 60 millimeter. De gewenste hoogte kun je eenvoudig instellen per wielas. Houd er rekening mee dat deze grasmaaier een stekker zonder kabel heeft, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om hem te kunnen gebruiken. Met de Wolf Garten Select 3200 E kun je je gazon gemakkelijk onderhouden en ervoor zorgen dat het er altijd perfect uitziet. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en handige functies is deze grasmaaier een geweldige aanwinst voor elke tuin. Maak je klaar om te genieten van een moeiteloze maai-ervaring met deze geweldige grasmaaier van Wolf Garten.

Pluspunten
  • De mower is ideaal voor kleinere gazons tot 200 vierkante meter. Al het gras wordt netjes opgevangen in de 30 liter opvangbak, dus je hoeft niet te harken. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen met de 3 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Het instellen van de maaihoogte per wielas kost meer tijd.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten Select 3200 E

Wolf Garten Select 3200 E wordt aangedreven door Elektrisch.

Wolf Garten Select 3200 E heeft een maaibreedte van 32 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 200 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Wolf Garten Select 3200 E heeft een gewicht van 12 kg.

De afmetingen van Wolf Garten Select 3200 E zijn als volgt:

  • Diepte: 62,5 cm
  • Hoogte: 39 cm
  • Breedte: 33 cm

Wij hebben uitgezocht waar Wolf Garten Select 3200 E voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.