Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23

Merk

Bosch

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

40 cm

Gazonoppervlakte

500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

7

Gewicht

1,9 kg

Afmetingen

Diepte: 95 cm

Hoogte: 90 cm

Breedte: 45 cm

Omschrijving van Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23

Met de Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 zal je gazon snel weer een strakke uitstraling hebben. Deze elektrische grasmaaier is speciaal ontworpen voor gazons tot ongeveer 500 vierkante meter. Wat deze grasmaaier bijzonder maakt, is de mulchfunctie. Hiermee wordt het fijn versnipperde gras teruggeblazen in je tuin, waardoor het dient als natuurlijke meststof voor een gezonde grasmat. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe kort je het gras maait, dankzij de 7 maaihoogte-instellingen die variëren tussen de 25 en 80 millimeter. De Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook handig op te bergen. De duwboom en opvangbak zijn namelijk inklapbaar, waardoor je de grasmaaier compact kunt opbergen in de schuur. En wanneer je klaar bent met het maaien van het gazon, kun je nog de randen bijwerken met de Easygrasscut 23 grastrimmer. Met een licht gewicht van slechts 1,9 kilogram en een extra handvat, kun je comfortabel en langdurig trimmen. Of je nu een groot gazon hebt of gewoon op zoek bent naar een handige grasmaaier, de Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 is de ideale keuze. Met zijn krachtige prestaties en handige functies zorgt deze combinatie ervoor dat jouw gazon er altijd perfect uitziet.

Pluspunten
  • Met deze set krijg je meteen een grasmaaier en grastrimmer in huis. Dankzij de mulchfunctie versnippert de grasmaaier het gras en blaast het terug als meststof in je gazon. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen met de 7 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • De snoer van de grasmaaier is niet lang genoeg, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23

Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 wordt aangedreven door Elektrisch.

Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 heeft een maaibreedte van 40 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 500 m2 en heeft 7 maaihoogte instellingen.

Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 heeft een gewicht van 1,9 kg.

De afmetingen van Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 zijn als volgt:

  • Diepte: 95 cm
  • Hoogte: 90 cm
  • Breedte: 45 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch AdvancedRotak 690 + Easygrasscut 23 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers