Gardena Sileno Life 1250

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena Sileno Life 1250. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena Sileno Life 1250 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena Sileno Life 1250

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

21 cm

Gazonoppervlakte

1250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 60 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Gardena Sileno Life 1250

Met de Gardena Sileno Life 1250 hoef je je geen zorgen te maken over complexe gazons met heuvels of nauwe doorgangen. Deze robotmaaier is speciaal ontworpen om deze uitdagingen aan te kunnen. Met een maximale breedte van 60 centimeter kan hij gemakkelijk door smalle doorgangen manoeuvreren en ook de lastigste plekjes van je gazon bereiken. Met een maaicapaciteit van maar liefst 1.250 m² is de Sileno Life 1250 perfect geschikt voor middelgrote tot grote tuinen. Je kunt de robotmaaier eenvoudig bedienen via bluetooth met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Deze handige app biedt talloze functies om het maaien van je gazon nog gemakkelijker en efficiënter te maken. Een van de handige functies is de Spot Cutting functie. Hiermee kun je specifieke plekken van je grasmat maaien waar je normaal gesproken niet vaak komt, zoals onder een trampoline. Plaats de robotmaaier op het desbetreffende deel van het gazon en hij zal ervoor zorgen dat ook dit stukje strak gemaaid wordt. Daarnaast houdt de Sileno Life 1250 met de Sensorcontrol functie de groei van het gras in de gaten en past de maaifrequentie automatisch aan. Zo ben je altijd verzekerd van een perfect onderhouden gazon.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet om de robotmaaier te bedienen. De SensorControl observeert de groei van het gazon en past de maaifrequentie daaraan aan. De vorstsensor zorgt ervoor dat de robotmaaier niet maait wanneer de temperatuur lager is dan 5 graden Celsius.

Minpunten
  • Je bedient hem op een afstand van maximaal 10 meter.

Veelgestelde vragen over Gardena Sileno Life 1250

Gardena Sileno Life 1250 wordt aangedreven door Accu.

Gardena Sileno Life 1250 heeft een maaibreedte van 21 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena Sileno Life 1250 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena Sileno Life 1250 zijn als volgt:

  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 50 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena Sileno Life 1250 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.