Wolf Garten A 370 E

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Wolf Garten A 370 E. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Wolf Garten A 370 E om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Wolf Garten A 370 E

Merk

Wolf Garten

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

37 cm

Gazonoppervlakte

425 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

6

Gewicht

17 kg

Afmetingen

Diepte: 76 cm

Hoogte: 43 cm

Breedte: 37 cm

Omschrijving van Wolf Garten A 370 E

Met de Wolf Garten A 370 E elektrische grasmaaier zorg je moeiteloos voor een perfect onderhouden gazon tot wel 425 m². De maaibreedte van 37 centimeter zorgt ervoor dat je snel en efficiënt te werk kunt gaan. Bovendien kun je de maaihoogte eenvoudig instellen op één van de zes mogelijke hoogtes tussen de 25 en 75 millimeter. Zo kun je het gras precies op de gewenste lengte maaien. Deze grasmaaier biedt zowel de mogelijkheid om het gras op te vangen in de handige 40 liter opvangzak, als om gebruik te maken van de mulchfunctie. Met deze functie worden de grassprieten versnipperd en als natuurlijke bemesting teruggeblazen in het gazon. Op deze manier wordt het gazon optimaal gevoed en blijft het gezond en groen. Daarnaast is de ergonomische duwboom van de A 370 E volledig inklapbaar, waardoor je de grasmaaier na gebruik gemakkelijk en compact kunt opbergen. Let op: deze grasmaaier wordt geleverd met een stekker zonder kabel. Om de grasmaaier te kunnen gebruiken, heb je dus altijd een verlengsnoer nodig. Kies voor de Wolf Garten A 370 E en geniet van een perfect gemaaid gazon zonder enige moeite!

Pluspunten
  • Met behulp van de mulchfunctie maakt je grasmaaier het gras klein, waarna het terug in je grasveld geblazen wordt als meststof. De maaihoogte kan eenvoudig centraal worden aangepast met één handeling. Met de 6 maaihoogte-instellingen kan je de maaihoogte naar eigen wens instellen.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten A 370 E

Wolf Garten A 370 E wordt aangedreven door Elektrisch.

Wolf Garten A 370 E heeft een maaibreedte van 37 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 425 m2 en heeft 6 maaihoogte instellingen.

Wolf Garten A 370 E heeft een gewicht van 17 kg.

De afmetingen van Wolf Garten A 370 E zijn als volgt:

  • Diepte: 76 cm
  • Hoogte: 43 cm
  • Breedte: 37 cm

Wij hebben uitgezocht waar Wolf Garten A 370 E voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.