Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45

Merk

Bosch

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

34 cm

Gazonoppervlakte

300 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

5

Gewicht

2,6 kg

Afmetingen

Diepte: 60 cm

Hoogte: 40 cm

Breedte: 35 cm

Omschrijving van Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45

Maak je tuin klaar voor de zomer met de Bosch ARM 34 grasmaaier + Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar. Deze grasmaaier is speciaal ontworpen voor gazons tot 300 vierkante meter. Met zijn slimme ontwerp maait hij buiten de wielen, waardoor je geen ongemaaide randjes meer overhoudt. Daarnaast zorgen de verstelbare handgrepen en het ergonomische ontwerp ervoor dat je comfortabel kunt blijven werken. De Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar is perfect voor het snoeien van je heg. Met zijn 45 centimeter lange zwaard en scherpe, diamantgeslepen messen kun je takken tot 16 millimeter dikte snoeien. Dit maakt de heggenschaar ideaal voor het trimmen van fijnere heggen, zoals buxus of Japanse Hulst. Dankzij het lichte gewicht en de comfortabele handgrepen kun je moeiteloos de hele tuin onder handen nemen. Met de Bosch ARM 34 grasmaaier en Bosch EasyHedgeCut 45 heggenschaar maak je van tuinieren een plezierige ervaring. Geniet van een perfect gemaaid gazon en mooi getrimde heggen, terwijl je comfortabel kunt blijven werken. Maak je tuin zomerklaar met deze krachtige en betrouwbare gereedschappen van Bosch.

Pluspunten
  • Met deze set maak je jouw tuin klaar voor de zomer. De maaihoogte stel je eenvoudig in één handeling in. De heggenschaar is uitgerust met een extra handvat voor een stevige grip.

Minpunten
  • Bij het maaien zorgt het geluidsniveau van 96 decibel voor veel lawaai.

Veelgestelde vragen over Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 wordt aangedreven door Elektrisch.

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 heeft een maaibreedte van 34 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 300 m2 en heeft 5 maaihoogte instellingen.

Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 heeft een gewicht van 2,6 kg.

De afmetingen van Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 zijn als volgt:

  • Diepte: 60 cm
  • Hoogte: 40 cm
  • Breedte: 35 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch ARM 34 + Bosch EasyHedgeCut 45 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.