1. gereedschap
  2. Makita DLM330RT

Makita DLM330RT

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Makita DLM330RT. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Makita DLM330RT om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Makita DLM330RT

Merk

Makita

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

33 cm

Gazonoppervlakte

325 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

8

Gewicht

14 kg

Afmetingen

Diepte: 95,5 cm

Hoogte: 132,5 cm

Breedte: 42,5 cm

Omschrijving van Makita DLM330RT

De Makita DLM330RT grasmaaier is de ideale keuze voor het onderhouden van kleine tot middelgrote gazons tot 325 vierkante meter. Met zijn compacte formaat en krachtige 18 volt accu, ben je niet langer afhankelijk van een stopcontact. Daarnaast is deze grasmaaier erg handig op te bergen dankzij de inklapbare duwbeugel. Je kunt hem gemakkelijk opbergen in de garage zonder dat hij in de weg staat voor andere spullen, zoals je fietsen. Wat deze grasmaaier echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de maaihoogte aan te passen. Met maar liefst 8 verschillende instellingen heb jij de volledige controle over hoe kort je het gras wilt maaien. Daarnaast wordt de DLM330RT geleverd met een handige mulchplug. Deze plug zorgt ervoor dat het gras versnippert wordt en als meststof weer terug op je gazon wordt geblazen. Zo blijft je gazon gezond en groen. Mocht je dit niet willen, dan is er ook een 30 liter opvangbak inbegrepen waarin je het gemaaide gras kunt opvangen. Met de Makita DLM330RT haal je een betrouwbare en veelzijdige grasmaaier in huis. Geniet van de vrijheid om draadloos te maaien en bepaal zelf de ideale maaihoogte voor jouw gazon. Met de mulchplug wordt je gras nog gezonder en hoef je geen tijd te verspillen aan het opruimen van het gemaaide gras. Kies voor gemak en kwaliteit met de Makita DLM330RT grasmaaier.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Makita LXT 18V batterij ook gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde batterijplatform. Door de mulchfunctie snijdt je grasmaaier het gras fijn, waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen. Met de 8 maaihoogte-instellingen kun je de maaihoogte naar eigen wens aanpassen.

Minpunten
  • Je moet de grasmaaier zelf voortduwen, omdat deze niet zelfrijdend is.

Veelgestelde vragen over Makita DLM330RT

Makita DLM330RT wordt aangedreven door Accu.

Makita DLM330RT heeft een maaibreedte van 33 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 325 m2 en heeft 8 maaihoogte instellingen.

Makita DLM330RT heeft een gewicht van 14 kg.

De afmetingen van Makita DLM330RT zijn als volgt:

  • Diepte: 95,5 cm
  • Hoogte: 132,5 cm
  • Breedte: 42,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar Makita DLM330RT voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers