1. gereedschap
  2. DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu)

DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu)

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu). Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu)

Merk

DeWalt

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

53 cm

Gazonoppervlakte

1500 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

6

Gewicht

30 kg

Afmetingen

Diepte: 99 cm

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 61,5 cm

Omschrijving van DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu)

De DeWalt DCMWSP564N-XJ grasmaaier is de perfecte keuze voor iedereen met een groot gazon tot wel 1500 vierkante meter. Deze compacte grasmaaier werkt op twee krachtige 18 volt accu's, waardoor je geen gedoe meer hebt met verlengsnoeren. Houd er echter rekening mee dat de accu's niet zijn inbegrepen bij deze uitvoering. De maaier is zelftrekkend, wat betekent dat je hem moeiteloos vooruit duwt terwijl hij het werk voor je doet. Met de 6 maaihoogte-instellingen kun je zelf bepalen hoe kort je het gras wilt maaien. Bovendien wordt de grasmaaier geleverd met een handige mulchplug, waarmee je het gras kunt versnipperen en als meststof kunt terugblazen op je gazon. Als je dit niet wilt, kun je het gras ook opvangen in de ruime 55 liter opvangbak. Na het maaien kun je de duwboom eenvoudig inklappen en de DCMWSP564N-XJ compact opbergen. Met deze grasmaaier van DeWalt ben je verzekerd van een moeiteloze en efficiënte maai-ervaring, zonder gedoe met snoeren en met de mogelijkheid om zelf de maaihoogte in te stellen.

Pluspunten
  • De grasfeijder is geschikt voor grote gazons tot wel 1500 vierkante meter. Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de 6 maaihoogte-instellingen. De grasfeijder is zelftrekkend, dus je hoeft de grasfeijder niet zelf voort te duwen.

Minpunten
  • Er worden geen benodigde accu's en acculader meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu)

DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) wordt aangedreven door Accu.

DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) heeft een maaibreedte van 53 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1500 m2 en heeft 6 maaihoogte instellingen.

DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) heeft een gewicht van 30 kg.

De afmetingen van DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) zijn als volgt:

  • Diepte: 99 cm
  • Hoogte: 45,5 cm
  • Breedte: 61,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu) voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers