Makita ELM4121 Grasmaaier

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Makita ELM4121 Grasmaaier. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Makita ELM4121 Grasmaaier om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Makita ELM4121 Grasmaaier

Merk

Makita

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

41 cm

Gazonoppervlakte

525 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

7

Gewicht

17,5 kg

Afmetingen

Diepte: 22,95 cm

Hoogte: 75 cm

Breedte: 38 cm

Omschrijving van Makita ELM4121 Grasmaaier

Met de Makita ELM4121 grasmaaier kun je moeiteloos jouw gazon tot wel 525 m² onderhouden. Deze handige grasmaaier biedt maar liefst 7 verschillende maaihoogte-instellingen, variërend van 20 tot 75 millimeter. Dankzij het eenvoudig te bedienen centrale instelsysteem kun je de gewenste maaihoogte snel aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. De Makita ELM4121 is uitgerust met een handige opvangzak met een capaciteit van 50 liter. Deze opvangzak is voorzien van een handige indicatie, zodat je direct kunt zien wanneer hij vol is en geleegd moet worden. Als alternatief kun je ook gebruik maken van de mulchplug, waarmee de grasmaaier kan mulchen. Mulchen is een proces waarbij het gemaaide gras wordt versnipperd en weer teruggeblazen wordt in het gazon, waar het fungeert als voedingsstof voor het gras. Veiligheid staat voorop bij de Makita ELM4121 grasmaaier. Dankzij de dubbele veiligheidsschakelaar kun je er zeker van zijn dat de grasmaaier niet per ongeluk kan worden ingeschakeld. Bovendien is de duwboom inklapbaar, waardoor de grasmaaier minimale ruimte inneemt in de schuur. Met de Makita ELM4121 grasmaaier geniet je van een strak gemaaid gazon, met de mogelijkheid om zelf de maaihoogte aan te passen en te kiezen voor opvangen of mulchen.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchfunctie hakt je grasmaaier het gras tot kleine stukjes, die vervolgens als meststof weer op je gazon worden geblazen. Met één enkele handeling kun je de maaihoogte centraal regelen. Je kunt de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen dankzij de 7 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Omdat de grasmaaier niet draadloos is, dien je altijd een stopcontact in de buurt te hebben.

Veelgestelde vragen over Makita ELM4121 Grasmaaier

Makita ELM4121 Grasmaaier wordt aangedreven door Elektrisch.

Makita ELM4121 Grasmaaier heeft een maaibreedte van 41 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 525 m2 en heeft 7 maaihoogte instellingen.

Makita ELM4121 Grasmaaier heeft een gewicht van 17,5 kg.

De afmetingen van Makita ELM4121 Grasmaaier zijn als volgt:

  • Diepte: 22,95 cm
  • Hoogte: 75 cm
  • Breedte: 38 cm

Wij hebben uitgezocht waar Makita ELM4121 Grasmaaier voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers