Gardena PowerMax 32

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena PowerMax 32. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena PowerMax 32 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena PowerMax 32

Merk

Gardena

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

32 cm

Gazonoppervlakte

200 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

10

Gewicht

8,3 kg

Afmetingen

Diepte: 66 cm

Hoogte: 38 cm

Breedte: 32,5 cm

Omschrijving van Gardena PowerMax 32

De Gardena PowerMax 32 is een krachtige elektrische grasmaaier die speciaal is ontworpen voor tuinen tot ongeveer 200 m². Met een indrukwekkend vermogen van 1200 watt maai je moeiteloos je gras op de gewenste hoogte. Dankzij de maaibreedte van 32 centimeter kun je snel en efficiënt te werk gaan. Bovendien kun je de gewenste maaihoogte eenvoudig instellen met de handige centrale regeling. Met 10 mogelijke hoogtes tussen de 20 en 60 millimeter heb je altijd de perfecte hoogte voor jouw gazon. De Gardena PowerMax 32 is niet alleen krachtig, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Dankzij het lichte gewicht en het ergonomische handvat kun je de grasmaaier moeiteloos voortduwen, zonder enige inspanning. Het gemaaide gras wordt netjes opgevangen in de ruime 30 liter opvangbak, waardoor je tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet. Deze maaier is eenvoudig, maar bijzonder effectief en gemakkelijk te hanteren, waardoor je jouw tuin moeiteloos kunt onderhouden. Let op: de Gardena PowerMax 32 wordt geleverd met een stekker zonder kabel. Dit betekent dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met dit handige apparaat wordt grasmaaien een plezierige klus en geniet je van een perfect onderhouden gazon in je tuin.

Pluspunten
  • De maaihoogte kan gemakkelijk centraal worden geregeld met één handeling. Met de 10 maaihoogte-instellingen kun je de maaihoogte naar eigen voorkeur instellen. Het gras wordt netjes opgevangen in de 30 liter opvangbak, dus je hoeft niet te harken.

Minpunten
  • Als er geen mulchfunctie is, wordt het gemaaide gras niet als meststof teruggeblazen in het gazon.

Veelgestelde vragen over Gardena PowerMax 32

Gardena PowerMax 32 wordt aangedreven door Elektrisch.

Gardena PowerMax 32 heeft een maaibreedte van 32 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 200 m2 en heeft 10 maaihoogte instellingen.

Gardena PowerMax 32 heeft een gewicht van 8,3 kg.

De afmetingen van Gardena PowerMax 32 zijn als volgt:

  • Diepte: 66 cm
  • Hoogte: 38 cm
  • Breedte: 32,5 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena PowerMax 32 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.