1. gereedschap
  2. Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect

Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect

Merk

Bosch

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

19 cm

Gazonoppervlakte

350 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

7,8 kg

Afmetingen

Diepte: 44,5 cm

Hoogte: 20,2 cm

Breedte: 36,4 cm

Omschrijving van Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect

De Bosch Indego 350 Connect is een revolutionaire robotmaaier die perfect is voor gazons tot 350 vierkante meter. Met behulp van de handige Bosch Smart Gardening app op je smartphone of tablet (iOs en Android), kun je de robotmaaier op afstand bedienen en verschillende maaiprogramma's instellen. Je hebt volledige controle over je gazon, waar je ook bent! De Indego 350 Connect maakt gebruik van het geavanceerde LogiCut systeem van Bosch, waarmee hij jouw tuin in kaart brengt en vervolgens de meest efficiënte route berekent om je gazon te maaien. Dit zorgt voor een perfect gemaaid gazon, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen! Bovendien houdt de app je op de hoogte van de voortgang van het maaien en geeft het aan wanneer de maaier onderhoud nodig heeft. Een ander handig kenmerk van de Indego 350 Connect is dat hij zelfstandig terug navigeert naar het laadstation wanneer de batterij leeg is. Dit betekent dat je je nooit zorgen hoeft te maken dat de maaier halverwege het maaien stopt. Met de Bosch Indego 350 Connect heb je altijd een perfect gemaaid gazon, zonder enige moeite!

Pluspunten
  • De robotmaaier is geschikt voor gazons tot 350 m². Je kunt hem bedienen met een app via je smartphone of tablet. De app maakt verbinding met de robotmaaier via internet, zodat je hem vanaf elke locatie kunt bedienen.

Minpunten
  • Misschien heb je niet genoeg aan de 100 meter perimeterdraad, afhankelijk van de indeling van je tuin.

Veelgestelde vragen over Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect

Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect wordt aangedreven door Accu.

Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect heeft een maaibreedte van 19 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 350 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect heeft een gewicht van 7,8 kg.

De afmetingen van Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect zijn als volgt:

  • Diepte: 44,5 cm
  • Hoogte: 20,2 cm
  • Breedte: 36,4 cm

Wij hebben uitgezocht waar Bosch Robotmaaier Indego 350 Connect voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.