Gardena PowerMax 37

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena PowerMax 37. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena PowerMax 37 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

 

Specificaties Gardena PowerMax 37

Merk

Gardena

Aandrijving

Elektrisch

Maaibreedte

37 cm

Gazonoppervlakte

425 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

5

Gewicht

13,7 kg

Afmetingen

Diepte: 54 cm

Hoogte: 79 cm

Breedte: 43 cm

Omschrijving van Gardena PowerMax 37

Met de Gardena PowerMax 37 kan je moeiteloos gazons tot 425 m² onderhouden. Door het ergonomische handvat kan je het op een voor jou comfortabele positie instellen, terwijl je de maaihoogte centraal tussen de 20 en 60 millimeter kunt aanpassen. Deze grasmaaier is niet alleen efficiënt, maar ook veelzijdig. Hij maait namelijk ook een stuk buiten de wielen, waardoor je ook gemakkelijk de graskanten kunt meenemen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het opruimen van het gemaaide gras, omdat de PowerMax 37 is uitgerust met een 45 liter opvangbak. Hierdoor hoef je niet meer handmatig te harken. Als je regelmatig maait en je gazon op een natuurlijke manier wilt bemesten, kan je gebruik maken van de mulching functie. Met deze functie blijven de grassnippers in het maaidek, waar ze zeer fijn worden versnipperd en terug worden geblazen in je gazon. Op deze manier ziet jouw gras er altijd goed verzorgd uit met de PowerMax 37. Belangrijk om te weten is dat deze grasmaaier een stekker zonder kabel heeft. Dit betekent dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Maak je geen zorgen, deze kleine vereiste staat de prestaties van de PowerMax 37 niet in de weg.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchfunctie wordt het gras versnipperd door je grasmaaier en wordt het als meststof teruggeblazen in je gazon. Met een opvangbak van 45 liter hoef je de grasmaaier niet vaak te legen. Omdat de grasmaaier buiten de wielen maait, worden ook de graskanten meegenomen.

Minpunten
  • Tijdens het maaien zorgt het geluidsniveau van 96 decibel voor veel lawaai.

Veelgestelde vragen over Gardena PowerMax 37

Gardena PowerMax 37 wordt aangedreven door Elektrisch.

Gardena PowerMax 37 heeft een maaibreedte van 37 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 425 m2 en heeft 5 maaihoogte instellingen.

Gardena PowerMax 37 heeft een gewicht van 13,7 kg.

De afmetingen van Gardena PowerMax 37 zijn als volgt:

  • Diepte: 54 cm
  • Hoogte: 79 cm
  • Breedte: 43 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena PowerMax 37 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.