1. gereedschap
  2. Gardena 330

Gardena 330

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena 330. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena 330 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena 330

Merk

Gardena

Aandrijving

Handmatig

Maaibreedte

33 cm

Gazonoppervlakte

80 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

4

Gewicht

8,2 kg

Afmetingen

Diepte: 28,5 cm

Hoogte: 57,5 cm

Breedte: 39,3 cm

Omschrijving van Gardena 330

De Gardena 330 is een perfecte keuze voor degenen met een wat kleiner gazon. Deze handgrasmaaier is uitgerust met een messenwals die is voorzien van een antikleefcoating, terwijl het ondermes scherp is geslepen. Door de innovatieve contactloze snijtechniek, waarbij de messenwals en het ondermes elkaar niet raken, kun je moeiteloos en geruisloos maaien, met een prachtig strak gazon als resultaat. Je kunt de maaihoogte eenvoudig instellen op een van de vier standen, variërend van 12 tot 42 centimeter. Met een maaibreedte van 33 centimeter en speciaal geprofileerde wielen glijdt deze maaier soepel over je gazon. Na gebruik kun je de voorgevormde handgreep inklappen, zodat je de maaier compact kunt opbergen. Hoewel de 330 een eenvoudige handmaaier is, helpt hij je wel op een moeiteloze manier om je gazon goed te onderhouden. Met deze Gardena 330 ben je verzekerd van een prachtig gazon, zonder al te veel inspanning. Geniet van het gemak van deze handgrasmaaier en houd je tuin op een eenvoudige, maar effectieve manier in topconditie.

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal met slechts één handeling. Met de 4 maaihoogte-instellingen stel je de maaihoogte naar eigen voorkeur in. Na gebruik duw je de klapbare boom weer in, zodat je hem compact kunt opbergen in je garage.

Minpunten
  • Je vangt het gras niet op in een opvangbak, dus moet je het grasafval nog bij elkaar harken.

Veelgestelde vragen over Gardena 330

Gardena 330 wordt aangedreven door Handmatig.

Gardena 330 heeft een maaibreedte van 33 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 80 m2 en heeft 4 maaihoogte instellingen.

Gardena 330 heeft een gewicht van 8,2 kg.

De afmetingen van Gardena 330 zijn als volgt:

  • Diepte: 28,5 cm
  • Hoogte: 57,5 cm
  • Breedte: 39,3 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena 330 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.

Bekijk ook andere grasmaaiers