1. gereedschap
  2. Gardena smart SILENO life 1250

Gardena smart SILENO life 1250

5/5

Je gazon mooi groen en gezond houden doe je met Gardena smart SILENO life 1250. Door het gras van je gazon regelmatig te maaien, zorg je ervoor dat het gras dikker en dichter wordt. Naast dat dit er mooi uitziet, houd je jouw gazon zo gezond. Bekijk de specificaties over Gardena smart SILENO life 1250 om te zien of dit de grasmaaier is die jij zoekt.

Specificaties Gardena smart SILENO life 1250

Merk

Gardena

Aandrijving

Accu

Maaibreedte

22 cm

Gazonoppervlakte

1250 m2

Aantal maaihoogte-instellingen

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Diepte: 50 cm

Hoogte: 34 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Gardena smart SILENO life 1250

De Gardena Smart SILENO Life 1250 is een innovatieve robotmaaier die je gazon in topconditie houdt. Met een indrukwekkend bereik van 1250 vierkante meter is deze stille maaier perfect voor middelgrote tot grote tuinen. Wat deze robotmaaier echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via de Gardena Smart System app op je smartphone of tablet. Of je nu op kantoor bent, boodschappen doet of gewoon ontspant in het park, je kunt de maaier eenvoudig aan het werk zetten, waar je ook bent. Wat deze nieuwe versie van de Gardena Smart SILENO Life nog slimmer maakt, is de LONA-technologie. Met deze geavanceerde functie kun je nu zelf bepalen wanneer en hoe vaak de robotmaaier je gazon moet maaien met behulp van de Zone Management functie. Wil je dat hij op bepaalde tijden werkt of liever alleen bepaalde delen van je gazon maait? Met deze optie heb je volledige controle over het maaien van je gazon. Bovendien biedt de Area Protect functie extra gemoedsrust. Hiermee kun je specifieke zones op je gazon aangeven die je liever niet wilt laten maaien. Of het nu gaat om bloemperken, speelplekken voor kinderen of delicate tuinornamenten, je kunt erop vertrouwen dat de Gardena Smart SILENO Life 1250 alleen de gebieden maait die jij hebt aangegeven. Met zijn stille werking en geavanceerde functies is de Gardena Smart SILENO Life.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Gardena Smart System app (beschikbaar voor Android en iOS) om de robotmaaier te bedienen via wifi met je smartphone of tablet. Dankzij de wifi-verbinding kun je de robotmaaier vanaf elke locatie bedienen. Met een geluidsniveau van slechts 57 decibel is de robotmaaier erg stil.

Minpunten
  • Misschien heb je niet genoeg aan het perimeterdraad, afhankelijk van de indeling van je tuin.

Veelgestelde vragen over Gardena smart SILENO life 1250

Gardena smart SILENO life 1250 wordt aangedreven door Accu.

Gardena smart SILENO life 1250 heeft een maaibreedte van 22 cm, is bestemd voor een gazonoppervlakte van 1250 m2 en heeft maaihoogte instellingen.

Gardena smart SILENO life 1250 heeft een gewicht van 15 kg.

De afmetingen van Gardena smart SILENO life 1250 zijn als volgt:

  • Diepte: 50 cm
  • Hoogte: 34 cm
  • Breedte: 60 cm

Wij hebben uitgezocht waar Gardena smart SILENO life 1250 voor een goede prijs aan te kopen is. Klik de link hier om naar de webshop te gaan.